12 december 2006

Folk jag avskyr

En lista utlovades ju. Here goes:

  • Barn – de skriker, de luktar, de är oförskämda, de är i vägen, de fattar ingenting, de snorar och dreglar…och den värsta sorten, den som vill leka. Huaaa. Ta bort monstren från mig bara!
  • Föräldrar med barnvagnar – Nej, du äger inte världen bara för att du har en stor jävla vagn med tillhörande skrikmaskin! Och nej, jag vill inte hålla din satans bebis, eller gulla med den, eller höra om hur stor den är och vilka blöjor som är bäst. Frankly, my dear, I don’t give a damn! Försvann din hjärna när du blev förälder? Eller hade du kanske ingen innan?
  • Pensionärer – Föräldrar med barnvagnar är ingenting mot en pensionär med rollator. Beware, här kommer Agda på jakt efter kakrecept! ”Det var bättre förr” – ja men stanna för helvete hemma då och dröm om stenåldern! Jag kommer då inte protestera om det blev färre sega gubbar och kärringar som inte fattar att en tia inte längre är en sedel utan ett mynt framför mig i kassakön… Och vad är det för mening med att ha en mobil för att kunna bli nådd om man alltid har den avstängd för att spara på batteriet?!? Fast just det, den exploderar nog om man trycker på nån knapp.
  • Grannar som spelar musik – Till att börja med så borde hiphop, allt med Justin Timberlake, sliskpop, Idol-musik, schlager och framförallt Basshunter förbjudas. Om inte dödsstraff så åtminstone straffarbete i Sibirien i 15 år med ”Boten Anna” på högsta volym non-stop. Är man inte avvand då så blir det nackskott. Och råkar man bo granne med mig samt spelar denna musik vid 3-tiden på natten mellan söndag och måndag så passar raffinerade tortyrmetoder från medeltiden ypperligt för att uppnå rättvisa.
  • Utbytesstudenter – Mongon. Jag kan inte peka på exakt vad det är, men nånting är det. Jag tål dem bara inte. Speciellt inte när de drar hit hela sin jävla släkt och bekantskapskrets och sitter och tjattrar i köket varenda jävla kväll! Det här är ingen krog, och din tyska brytning är inte sexig!
    Dessutom så var det alldeles nyss en här och stack sin nyckel i mitt lås! Argh!
  • Chefer med mindervärdeskomplex – Det borde fanimig krävas nåt slags intelligenstest för att uppnå arbetspositioner med ansvar. (Fast jag tycker att det borde krävas intelligenstest även för att få rösta, för att få tilltala mig, för att få vistas utomhus…) Misslyckade korkade patetiska individer som innerst inne vet att de är just detta, och då försöker hävda sig genom att ge så mycket (gärna motstridiga och totalt verklighetsignorerande) order som möjligt borde pressas i soppressen. Jag erbjuder mig att trycka på knappen.
  • Bônner – EPA, HB, rinnande snus, gummistövlar, hoppade av 8:an för att det var för svårt, 15 ungar med olika partners när man är 20, soc, mer HB, 240….behövs fler anledningar?
  • PK-iter – Egna åsikter är ju livsfarligt alltså, mycket bättre att hålla sig till standardramen som fastställts av Sveriges…öh…PolitiskaKorrekthetsOmbudsman så man inte riskerar att nån dampunge eller städtant eller gamling känner sig illa behandlad. Ingen får någonsin ogilla det man säger, för då är man en ond människa och…öh…det får man inte vara…eller nåt. Alltså; Speciella Vackra Mycket Älskade Barn, Sanitetstekniker, och Person med Åldershandikapp. Nej vänta nu, ”handikapp” är nog ett icke-PK-ord. Bäst nån skickar mig senaste exemplaret av ErsättningarFörOrdViInteLängreVågarAnvändaAvRädslaAttBliKalladeNazister.
  • Mesar som inte kan ta konflikter – Hur svårt kan det vara? Vad är det värsta som kan hända, att du får din vilja igenom? Eller att bli osams med nån, GUD så hemskt, jag skulle ju bara liksom DÖ om inte alla älskade mig! Spypåse tack.
  • Folk som står till vänster i rulltrappan – Fatta. Stå till höger, till vänster - det kan inte bli mycket enklare! Din polare kan stå lite längre ner eller lite längre upp, fritt val, men inte bredvid!

    Damn, jag börjar bli irriterad av det här skrivandet. Andas djupt.

  • Långsamma jävlar – Världen är så full av sniglar. Var får folk all sin tid ifrån? Jag har inte överdrivet långa ben, men jag kan iaf röra på dem i en normal hastighet, och kan jag av någon anledning inte det så går jag åt sidan! Fy vad jag hatar folk som är i vägen när jag vill fram! Dööööö!
  • Brats – Det var såhär va, att min morfars farfar startade ett företag som sen gick i arv, och då är ju jag lite bättre än alla andra för att jag får leva av pengar som mina förfäder har tjänat ihop, och att jag har ett namn som jag har ärvt som inte slutar på ”son”! Själv har jag aldrig gjort ett handtag i hela mitt liv, men jag är ändå lite bättre än alla andra, för jag har backslick eller Louis Vuitton-väska, och jag betalar ingenting själv för det är mycket fiiiinare när pappa betalar!
    Klipp er och skaffa er ett jobb säger jag bara! På egna meriter då, men det är väl omöjligt kan jag tänka mig. Och sluta blondera håret i Linda Rosing(eh förlåt, jag menar Bionda)-nyans!
  • Socialister – Ni har FEL. Förstås snabbast med lite grundläggande logik, prova på det nån gång kanske?
  • De som luktar svett – För helvete, det finns duschar i det här landet! Använd dem! Om jag hade en butik, eller körde en buss, så skulle jag sätta upp en skylt med ”Svettiga äckel förbjudna”. Det är liksom inte ny svett vi snackar här, det kan väl alla drabbas av i fel miljö pga olyckliga omständigheter nån gång, men veckors intorkad stank är nåt helt annat! Nästa gång en stinkbomb sätter sig bredvid mig på bussen ska jag ha parfym redo och spruta demonstrativt.
  • Filttanter – Åh, filttanter. En variant av chefer med mindervärdeskomplex, misslyckade fula frigida fördömda kärringjävlar som bara njuter av att krångla till livet för nån som råkar ha lite problem de själva bara skulle drömma om!
  • ”Dyskalkylektiker” – Jag är dum i huvet, jag fattar inte skillnaden mellan 1 och 2, så för att jag inte ska känna mig sämre än nån annan så hittar vi på en slags sjukdom så att det inte är mitt fel! Jaaa! Vafan, om varenda yttring av dumhet ska klassas som en egen sjukdom så kan vi ju lika gärna avskaffa begreppet. Men det kanske redan är gjort, i PK-ordboken. Jag tänker dock fortsätta kalla det för vad det är…
  • Gympalärare – Avskum. Spawn of the devil! Sadister. Människor som njuter av att plåga barn, eller iaf vissa barn…vad ska man kalla det, sadistisk pedofili?
  • Alla framför mig i kassaköer – Varför är det nödvändigt att handla upp hela jävla affären? Och dessutom dela upp det på flera betalningar, och sen komma på att man ska dra sitt ICA-fucking-kort, och sen gnälla på att det tagits betalt för ett tuggummi för mycket av de 328 man köpte, dvs 0,50:- för mycket av 2392:-! Skandal! Ring kvällspressen! Sånt här får bara inte häääändaaaa! Och vänta nu, behövs det pengar för att betala? *leta leta leeeta* Nej jag har ingen plånbok med mig, men alla varor kan väl ligga kvar här och blockera den enda kassan medan jag åker 7 mil hem till min stuga ute i skogen och hämtar plånboken?
  • Darin-fans – De måste ju redan vara lobotomerade, så jag rekommenderar att hela huvudet tas bort nästa gång. Allt för en bättre värld.
  • De som går före i köer – Snyltare! Ställ er sist! Lite grundläggande jävla moraliska principer här va? Ni är säkert socialister också.

Inga kommentarer: